Aanbod

Aanstormend danstalent is bij Kleintje Dans al van harte welkom vanaf ca. 2 jaar in de peuterdanslessen (ca. 2 tot 4 jr.). Peuterdanslessen zijn altijd thematisch van aard en kennen een vaste op- en afbouw. We maken gebruik van (voornamelijk) instrumentale muziek. Ze zijn opgebouwd vanuit de belevingswereld van de peuter, welke voornamelijk uit fantatsie bestaat. Iedere les wordt een fantasie (dans) verhaal omgezet in beweging/dans. De peuterdanslessen passen ook heel goed binnen het dagrimte van een kinderdagverblijf. Klik hier voor meer informatie over Kleintje Dans op het kinderdagverblijf.

Locaties voor buitenschoolse opvang kunnen onze dansyogalessen inzetten om een actueel thema op een dynamische manier te verdiepen. Ze zijn bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Klik hier voor meer informatie over Kleintje Dans op de buitenschoolse opvang.

Verdere stappen in de danswereld kunnen vanaf 4 jaar genomen worden bij The Urban Village. Een jong en enthousiast team neemt uw dansster mee in de wereld van hip-hop, break dance en meer. Klik hier voor het actuele lesrooster van The Urban Dance Village. 

De taal- en rekendanslessen zijn bedoeld voor de groepen 1 t/m 3 van de basisschool. Ze sluiten aan op het lopende (VVE) thema. Op een bewegende/dansende manier verkennen we de (SLO) doelen die belangrijk zijn voor de betreffende groep. Klik hier voor meer informatie over Kleintje Dans op de basisschool.