Studio Heppie heet nu Kleintje Dans!

Kleintje Dans

Plezier

Het plezier staat in de lessen van Kleintje Dans altijd voorop! De lessen zijn rondom de belevings-wereld van uw peuter opgebouwd. Die belevings-wereld bestaat voornamelijk uit fantasie. Door ze iedere les mee te nemen in die fantasie verschijnt als vanzelf het plezier op hun gezichtjes.  

Missie

Samen met meer dan 60 dansdocenten door heel Nederland is Kleintje Dans op missie! Geïnitieerd en aangejaagd door grondlegster van Taaldans en Rekendans "Lenneke Gentle" (Studio Swing) streven wij er naar om voor 2030 alle (jonge) kinderen door middel van beweging op scholen te laten leren. Bewegend leren sluit aan bij de natuurlijke behoeften en impulsen van het (jonge) kind. Dat maakt leren leuk! Tevens wijzen diverse onderzoeken uit dat beweging de motor is voor lichaam en geest!

Belangrijke voorwaarde is wel dat e.e.a. aangeboden wordt in een "rijke leeromgeving". Wij bieden deze "rijke leeromgeving" op basisscholen door middel van onze Taal- en Rekendanslessen. De lessen sluiten aan op diverse (VVE) methoden, het lopende thema in de

klas/groep en op het netwerk van begrippen. U leest er alles over op onze pagina aanbod.

Wilt u onze missie steunen. Teken dan hier onze petitie.

1

2

Ontwikkeling

De lessen dragen bij aan de ontwikkeling van het deelnemertje op diverse gebieden. Jonge kinderen leren van nature vanuit beweging. De combinatie met muziek maakt dat er in de hersenen verbindingen worden gemaakt die de motorische-, cognitieve-, taal- en spraakontwikkeling stimuleren. Leren door beweging/dans en muziek dus!   

gallery/8
gallery/15
gallery/7
gallery/header